Atölye Bambini

Pazartesi, Mayıs 05, 2014

Akıllı Tekstil Teknolojisi Pure Nature Selülitten Kurtulmanın en pratik yolunu sunuyor

Bu sabah kaçta uyandınız? Günlük ev işleri maratonunuz kaçta başlıyor ve kaçta bitiyor? Kahvaltı hazırlamakla başlayan ve ütüyle son bulan rutin bir günde, elektrik süpürgesiyle tüm evi baştan aşağı dolaşmak dışında spor yapabilmek için kendinize vakit ayırabildiniz mi?
Sürekli sizin de söylediğiniz gibi hayat, sadece çocuklarınız, eşiniz ve evinizden ibaret değil elbette. Uzun zamandır, biraz zamanım olsa bende spor yapar, kuaföre gider, masaj yaptırır kendime vakit ayırırım diyorsunuz. Ancak şunu da biliyoruz ki biraz vakit bulabilirseniz yapacağınız tek şey dinlenmek olacak.
Keşke sadece gün içerisinde rutin işlerimizle uğraşırken yaptığımız hareketlerle vücudumun formunu koruyabilsem, selülitlerimden kurtulabilsek dediğinizi duyar gibiyim. İzmirli Tekstil şirketi Sun Tekstil’in Pure Nature markası ile ürettiği akıllı giyim teknolojisi tüm kadınların bu hayalini gerçeğe dönüştürmüş.
Markanın ürün müdürü Tuğçe Uysal Pure Nature teknolojisini şöyle anlatıyor.

Pure Nature Teknolojisi Nedir? | izlesene.com
Pure Nature’ın akıllı tekstil teknolojisi ile üretilen taytları, atletleri, bel bantları ve diğer ürünlerine mikrokapsülasyon teknolojisi ile kremler yedirilmiş durumda. Siz hareket ettiğiniz zaman bu mikrokapsüller kırılıyor ve içerisindeki krem teniniz tarafından emilmeye başlıyor. Böylelikle siz gün boyu koştururken, ürünler sizlere bu kremler ile masaj yapıyor.
Ayrıca ürünler Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesinde yapılan testlerden başarı ile geçmiş ve etkisi ispatlanmış. Mikrokapsüller halinde kumaşa yedirilmiş olan krem ise Paris Intertek laboratuvarı tarafından onaylanmış.
Siz de günlük hareketlerinizle beraber selülitelerinizden kurtulmak ve bir beden incelmek isterseniz Pure Nature’ın web sitesine girebilir ve ürünlere göz atabilirsiniz. http://www.purenature.com.tr/urunler.html
Bir boomads advertorial içeriğidir.

2 yorum: