Atölye Bambini

Pazar, Mart 23, 2014

Ayna ve yansıma

      Artık yazmalıyım yazmalıyım biriken etkinlikleri dedim taaa sabahtan düzenlediğim fotoları ancak baba kız siz uyuduktan sonra yazabileceğim.Beynim durmuş yorgunluktan ama bir tane bile olsa yazıp öyle yatmaya karar verdim.Bugün Elazığ a gittik çok eğlendik.Diğer posta uzun uzun yazacağımdan burada bahsetmeyeceğim.
       Uzun uzun zaman önce yaptığımız yansıma çalışmaları idi. Sinop'taki köfteci amcadan aldığımız deniz kabuklarımızı ve Anneannenin poşetleyip verdiği  kozalaklarımızı çıkardık ortaya.En sevdiğim aynamı da sana canım feda diyerek bıraktım önüne.(nereden geldi dersen aslında o benim kına da ki sepetim idi ben onun altına ayna döşeterek kullanmayı uygun buldum çok da güzel çok da şirin oldu ki şimdi her işimize yarıyor..arada alıp sohbetler ediyorsun.Başka posta onları da yazacağım misim benim güzel yavrucum.

Etkinliğimiz böyle başladı...


Yansımaları süper oldu...


Bir kaçını güzelce inceledin...



Bayağı vakit geçirdik birlikte çok ama çok sevdik...


Çirkin surat yaptık :)


Kozalaklar ayrı güzel göründüler...Ben aynalı yansımalı etkinliklere bayılıyorum :)



6 yorum:

  1. Yansımalar çok iyi fikirmiş. Çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. Yansımalı etkinlikler bende çok seviyorum sepeti bu şekilde yaptırmanda o tüylerde sanki bugünler için özenle yapılmış gibi seviyorum seni Bahar ve canı, canımız Derinimiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım benim...Zaten evde hep kullanılmayı bekleyen şeylerin artık bir amaca hizmet ediyor olması bana hep bunu hatırlatıyor :)Saol canım benim bende sizi seviyorum;)

      Sil
  3. oy yesinler onun çirkin olan suratını maşallah sana

    YanıtlaSil