Atölye Bambini

Çarşamba, Mart 05, 2014

Böcekler duyusal havuzumuz

     Hiç sevmem böcekleri.Bunu anlamış olacaksın ki..Anne o sadece bir böcek, ne kadar da sevimliler,sana zarar vermezler gibi cümlelerle beni ortama ısındırmaya çabalarsın :) Baban saolsun bulmuş dedim.Bir dükkan edinmiş kendine burada Her hafta değişik ne var ne yok getiriyor.Aslında böcekleri tanımana rağmen yine de duyusal bir havuz oluşturmak şart olmuştu o gece.HEmen renkli taşlarımızı zemine yaydık.Ağaçlarımızı ve hayvanlarımız yerleştirdik. Tek tek isimleri sayıp biraz bahsettik.Sen yılanlarla oynamayı tercih ettin.Nedendir bilinmez :() Arıyı alıp vızz diye uçurdun..Aman o örümcekler aklıma geldikçe tuhaf oluyorum.ıyyy çok iğrenç :P Neyse kaç tane olduklarını saydık birlikte.Üzeride konuştuk bayağı :)



4 yorum:

  1. Bunlardan bizde de çok var:-)

    İzmir'de tek katlı evdeydik. Çocukların oyuncaklarını toplarken köşede bir parça görüp zorlukla uzanıp aldıktan sonra elimden fırlatmam bir oldu. Allahım! Gerçek çiyan ölüsüymüş! Ne söylenmiştim çocuklara, size de böceklerinize de diye:-)

    Örümcekleri severim ama. Bir keresinde balkon sandalyelerinin altında bulduğumuz ağsı maddeyi kibrit kutusuna almıştık, bir müddet sonra yavru örümceklerimiz olmuştu:-)

    Böceklerle pek içli dışlıyız gördüğün gibi:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amannn okurken bile bir garip oldum :) Fobi boyutunda olmasa da ben bir garip oluyorum ya..Çiyan ölüsü kısmına koptum yalnız.Selamlar...

      Sil
  2. Ben bu havuzu ölsem yapamam canım,en büyük korkum bir gün evde Balca ile yalnızken böcek çıkarsa ne yaparım diye:(( ama ne güzel Derin korkmuyor ,kendi korkumu umarım bende kızıma geçirmem ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çekinirsem bile bizim ki..Anne korkma o sadece bir böcek.Zarar vermez diyor:)

      Sil