Atölye Bambini

Pazartesi, Aralık 23, 2013

Hişt hişt..KARANLIKLAR İÇİN DE BİR IŞIK VAR....MOR MOR MOR LEYLAKLAR....




         Çok sevdiğim bir şarkıdır bu Sen bebekkenden beridir aralıklarla dinlerim.Bir gün fark ettim ki Hişt hişt..diyorsun sonra dikkatimi çekmek için ve güldürmek için beni hişt hişt demeye başladın..sonralarda şarkılara oldukça meraklı olduğundan ve dilsen yeteneğin oldukça yüksek olduğundan sanıyorum sözlerini öğrenmişsin.Karanlıklar içinde bir ışık var mor mor leylaklar dedin gün çok mutlu etmiştin..ve bu bizim şarkımız olsun dedim sana..şimdi de yazarken sana blog anne şarkı var mı dedin..Hişt hişt çalayım mı dedim evet dedin..şu an 3 .kere dinliyorsun bitti.Anne bir daha aç lütfen dedin :)Kuzum bir tanem.İnşallah böyle kaliteli müzikleri kaliteli filmleri kaliteli kitapları tercih edersin.Canım benim.Okurken yine dinlersin bu parçayı Seninle büyümeyi bende çok istiyorum.Mutlu anlarını yaşamayı çok istiyorum.Üzgün zamanlarını da seninle paylaşmayı ...sadece bana güvenip bana anlatmanı çok isterim.Ölümden çok korkuyor sen doğalı..Hele bana annecim seni çok seviyorum diye sarıldığın anlarda.Seni asla bırakmak istemem yavrum..Ben olmasam Allah esirgesin..Allahım kimseyi anasız babasız bırakmasın.Bu duanın ne anlama geldiğini anne olunca daha iyi anladım.Aman yine nelere başladım...Seni çok seviyorum kızım ... Karanlıklarda ışıkları görebilen hep umutları olan hayatı her anıyla yaşayabilen bir insan ol.Bu şarkıyı her zaman dinleyelim.:)

7 yorum:

  1. Işıkların hiç eksilmediği bir ömrü olsun güzel kızının canım. Ve ben de çok severim bu şarkıyı epeydir dinlememişim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Benim oğluşlar büyüdü artık , küçüklük hallerini çok özlüyorum bazen . Ama şimdi de aynı kitabı okuyup aynı müziği dinliyor olmak o kadar mutlu ediyor ki beni:-) Ya da sinemaya gitmek. Ve onların büyümelerini, çocukluktan yavaş yavaş çıkıp delikanlılığa doğru ilerlemelerini izleyip her geçen gün biraz daha tanımak. Anne olmak çok güzel:-) Ve zaman su gibi geçiyor, her anının tadını çıkartmak gerek:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel ifade etmişsiniz..Çok teşekkür ederim güzel yorumunuza...Bende onu yapmaya çabalıyorum elimden geldiğince..Bu blogla büyüdüklerinde yine aynı dakikaları yaşarcasına hatırlamam yardım edecek...İlerde de aynı müzikleri dinlemesini çok isterim..

      Sil
  3. canım geleceği de ışıklar içinde olsun kuzunun

    YanıtlaSil